Skip to main content

info

Via de menubalk bovenaan in deze site kunt u naar specifieke onderwerpen surfen waar Alex zich in heeft verdiept. Mocht u vragen of suggesties hebben, u kunt contact openemen via de mail functie van deze site.


Alex Wesselink heeft zich ondermeer gespecialiseerd in het tekenen van strips, cartoons en animaties die kunnen dienen als communicatiemiddel tussen bijvoorbeeld een bedrijf (groot of klein, dat maakt in principe niet uit) en haar klanten/werknemers. Of overheidsinstellingen die een moeilijk onderwerp (al dan niet met humor) wat duidelijker of meer bespreekbaar proberen te maken. Om een strip of cartoon uit te laten voeren moet er voorafgaand natuurlijk goed overleg over inhoud en uitvoering zijn, er is veel mogelijk. Neem voor meer informatie contact op. 

Hieronder een voorbeeld van een speciaal ontwikkelde gagstrip voor een truckersmagazine. Dit soort toegepaste strokenstrips zijn een door lezers vaak gewaardeerde toevoeging aan de inhoud van een blad. Strips kunnen in verschillende stijlen uitgevoerd worden en in dit geval vroeg de klant specifiek om een humoristische strip.
 
 
In opdracht van Formathouse.

Hier kunt u meer voorbeelden bekijken


Alex tekent en schildert daarnaast met plezier in opdracht voor en over zeer diverse onderwerpen in zeer diverse, toepasselijke stijlen.
 
Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een of meer illustraties, u kunt op deze pagina enkele voorbeelden bekijken die wellicht een impressie geven van de verschillende stijlen waarin iets uit te laten voeren is. Mocht hiertussen niet zo snel te vinden zijn wat u eigenlijk zoekt dan kunt u natuurlijk overleggen. Er is veel mogelijk, een voorbeeld waaraan u denkt kunt u laten zien of wellicht vertellen.
 

 
Voor een idee van de stijl waarin er geschildert wordt kunt u op deze pagina terecht. Er is veel mogelijk aan onderwerpen die te schilderen zijn, Alex' manier van schilderen zal hij daarentegen niet gaan veranderen, de stijl vind je mooi/passend of niet. Hij zal geen andere schilders gaan nabootsen en gaat ook niet proberen een andere stijl te benaderen. 
 
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u het beste contact opnemen.
 

Alex heeft verder veel ervaring met het geven van workshops in strip- en cartoontekenen aan jong en oud. Op scholen, in bibliotheken, jeugdcentra en andere geschikte locaties in heel Nederland heeft hij inmiddels vele workshops gegeven. De lessen kunnen aangepast worden aan een gewenst thema zodat het past binnen het aanbod van het cultuuronderwijs.

Een workshop striptekenen is voor iedereen, jong of oud, geschikt en vooral leuk.

Hier kunt u meer lezen over workshops striptekenen.

Bent u geïnteresseerd in laten geven van workshop striptekenen door Alex Wesselink of heeft meer informatie nodig dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.